Catamaran Dream Yacht Charter

Catamaran cruise - Dream Yacht Charter Cruise

Inscheping in Ajaccio voor een fascinerende cruise: steile kliffen, diepe baaien, kleine eilanden omringd door een smaragdkleurige zee, Genuese torens en sfeervolle steden zullen elkaar opvolgen voor een prachtige en onvergetelijke ontdekking van Corsica. Enkele van de parels van het “Ile de Beauté” zijn alleen per boot te bereiken: de Lavezzi eilanden, de Sanguinaires eilanden, het reservaat van Scandola, Girolata. Andere, zoals de Calanques van Piana, onthullen zich slechts gedeeltelijk vanaf het land.

Corsica - berg in de zee - is een droombestemming voor zeeliefhebbers. Langs de kust aan boord van een catamaran varen is niet alleen voor de ervaren zeemannen bestemd maar ook aan al degenen die zin hebben om Corsica te ontdekken zonder de verplichting om telkens hun bagage in te pakken bij elke verplaatsing.

Er zijn twee verschillende cruises waarbij varen en haltes worden afgewisseld:

Corsica Dream Premium Noord
Ontdekking van de westkust van Corsica, van Ajaccio naar Calvi via de golf van Sagone, Cargèse, de Calanques van Piana, de golf van Porto, het Scandola reservaat en de golf van Revellata. De prachtige steile kliffen die uit de zee oprijzen, bieden een uniek beeld in de Middellandse Zee.
Vertrekdata: 27/05, 10/06, 24/06, 08/07,22/07, 05/08, 19/08, 02/09, 16/09.

Corsica Dream Premium Zuid
Wondermooie ontdekking van Corsica, haar vestingen, haar Genuese torens, haar talrijke kreken en baaien met kristalhelder water, haar kleine charmante steden: Bonifacio, de Lavezzi eilanden, Roccapina, Campomoro, Propriano…
Vertrekdata: 20/05, 03/06, 17/06, 01/07, 15/07, 29/07, 12/08, 26/08, 09/09 en 23/09.

De bemanning
De bemanning bestaat uit een schipper, een steward/kok en een zeeman.

De boot
Catamaran "Lagoon 620" van 19 meter waarop tot 12 personen aan boord kunnen plus de schipper, de steward/kok en de zeeman. De boot beschikt over 6 dubbele kajuiten met airco. Alle kajuiten zijn uitgerust met een kleine douche en privé toilet. Bed- en badlinnen worden één keer per de week vervangen. Messroom met salon en 270° panoramisch zicht, uitgeruste keuken, brede achterbrug met grote banken, stoelen en 2 tafels van 6 personen. Ter beschikking: zwemvliezen, duikbrillen en snorkels, douche voor na het zwemmen achteraan de boot en zonnematrassen. Factsheet ter beschikking.

Het varen
Dagelijks 2 tot 4 uur varen met haltes en bezoeken aan het land in totale vrijheid. De schipper zal u graag de basics van het zeilen leren zodat u aan de manoeuvres kan deelnemen.

De maaltijden
De maaltijden aan boord (3 maaltijden) worden aan tafel bediend. Middagmaal: zomerse keuken (salades…). ‘s Avonds uitgebreidere gerechten met plaatselijke gerechten of vangst van de dag. Drank inbegrepen bij de maaltijden (wijn, water) evenals lokale aperitieven.

Inbegrepen in de prijs
Vlucht heen en terug Charleroi-Ajaccio.
Luchthaventaksen.
De cruise volgens het gekozen programma in dubbele kajuit.
2 Sets bed- en badlinnen per persoon.
Dde diensten van de schipper, de zeeman en de kok.
Het volpension van zaterdagavond tot zaterdagmorgen.
Drank (wijn + water) bij de maaltijden en de aperitieven.

Niet inbegrepen in de prijs
De transfer heen en terug luchthaven/haven.
Extra dranken.
De boordkassa (275€/persoon/week cash ter plaatse te betalen).


Inbegrepen in dit pakket :
  Heenvlucht   Zaterdag 10-06-2023
cruise


Charleroi Ajaccio

21:00 - 22:45

  Accommodatie 1   Zaterdag 10.06.2023
Catamaran Dream Yacht Charter

Cruise Catamaran Dream Yacht Charter

Duur : 7 nachten
Ajaccio

Wij houden van : Steile kliffen, diepe inhammen, kleine eilanden omringd door een smaragdgroene zee, Genuese toren en steden met een bijzondere charme zullen elkaar opvolgen voor een prachtige en onvergetelijke ontdekking van Corsica.

  Terugvlucht   Zaterdag 17.06.2023
cruise

XK790
Ajaccio Charleroi

07:00 - 08:50