Corsica Liberta promo

Rondreis per autocar – Corsica Liberta 8 dagen / 7 nachten / 4 hotels / halfpension

Ontdek in week tijd en in alle vrijheid de hoogtepunten van Corsica. Tijdens deze rondreis, onder begeleiding van een professionele Corsicaanse gids en aan boord van een luxe autocar, kunt u het programma voor een groot deel zelf invullen in functie van uw interesses en budget. De vrije tijd kunt u zelf indelen met hulp van de gids die u verschillende geschikte eetgelegenheden, activiteiten en attracties zal voorstellen… U overnacht in 3-sterren hotels.

Zaterdag: Brussel - Bastia
Rechtstreekse vlucht Brussel-Bastia. Onthaal op de luchthaven door de chauffeur en transfer naar het hotel. Welkomstdrink. Verblijf en avondmaal in de streek van Bastia.

Zondag: Cap Corse - Bastia
Ontbijt en vertrek voor een bezoek aan de Cap Corse via de col de Teghime, Nonza en haar zwarte strand, Albo en haar Genuese toren, Canari (leisteenkliffen), Pino, Luri, Erbalunga en Bastia. Vrije lunch en bezoek aan de stad: de Genuese citadel, de Oude Haven, het Saint-Nicolas plein…Deelname aan een 30 minuten durend concert met Corsicaanse polyfoniek in een kerk. Halte bij de archeologische site van Canonica. Verblijf en avondmaal in de streek van Bastia.

Maandag : Murato - Saint-Florent - Patrimonio
Ontbijt en vertrek naar Murato, halte aan de San Michèle kerk die uit de 12e eeuw dateert. Wandeling in het dorp. Vertrek naar Saint-Florent, vrije lunch daarna Patrimonio (befaamd om haar wijnen, degustatie). Retour naar het hotel voor het verblijf en avondmaal.

Dinsdag : Corte - Aléria - Porto-Vecchio
Ontbijt en vertrek naar Corte, historische en culturele hoofdstad van het eiland. Rit door de stad in een toeristisch treintje en vrije lunch. Voortzetting naar Aléria met een bezoek aan de Romeinse site en de museum. Verblijf en avondmaal in de regio van Porto-Vecchio.

Woensdag : Bonifacio
Ontbijt en vertrek naar Bonifacio, één van de mooiste steden van Europa die op de top ligt van indrukwekkende 60 meter hoge kalkrotsen. Mogelijkheid tot verschillende boottochten waaronder de grotten en kliffen rondom Bonifacio en de Lavezzi eilanden (ter plaatse te betalen). Vrije lunch aan de haven en rondleiding door de stad in een toeristisch treintje. Begeleide rondleiding en vrije tijd voor een wandeling of shopping en vervolgens retour naar Porto-Vecchio voor het verblijf en het avondmaal.

Donderdag : Ospédale - Bavella - Ajaccio
Ontbijt en vertrek naar de col van Bavella via het Ospédale massief. Panorama over de "Aiguilles" en voortzetting naar Ajaccio via Aullène en Petreto. Vrije lunch en rondrit door de stad en wandeling door het oude Ajaccio. Verblijf en avondmaal in de streek van Ajaccio.

Vrijdag : Piana - Porto - Calvi
Ontbijt en vertrek naar Porto en de wondermooie Calanques van Piana, beschermd Unesco werelderfgoed. Mogelijkheid tot verschillende boottochten door het reservaat van Scandola (ter plaatse te betalen). Vrije lunch in Porto en voortzetting naar Calvi. Verblijf en avondmaal in de streek van Calvi.

Zaterdag : De Balagnestreek
Ontbijt en vertrek naar Calvi (bezoek aan de stad). Vrije lunch en vertrek voor een bezoek aan de oude dorpjes van de Balagne zoals Corbara, Pigna, Aregno, Sant’ Antonino (halte)… prachtig behouden bergdorpen. Transfer naar de luchthaven van Bastia. Rechtstreekse vlucht Bastia-Brussel.

Deze rondreis is enkel informatief aangegeven en kan op aanraden van de chauffeur of de gids gewijzigd worden.

Vertrekdata: 30/05 en 29/08

Prijs per persoon in halfpension:

- In dubbele kamer: 1.375€ / 1395€
- 3e Persoon : 1.305€ /1325 €
- In single kamer: 1.675€/ 1695€

Vertrek verzekerd vanaf 20 deelnemers.
Groep van maximum 30 personen.

Inbegrepen in de prijs:

- de vluchten heen en terug Brussel-Bastia.
- luchthaventaksen
- de rondreis volgens de beschrijving per autocar met airco.
- 7 nachten in halfpension (3* hotels).
- Franstalige Corsicaanse gids (7 dagen).
- de treinritjes in Bonifacio en Corte.
- de toegang tot het museum in Aléria.
- de degustatie in Patrimonio.
- het polyfone concert van 30 minuten in een kerk.
- de welkomstcocktail.
- de verblijfstaksen.


Niet inbegrepen:
- lunch
- bagagedracht
- fooien
- dranken en extra’s.


Inbegrepen in dit pakket :
  Heenvlucht   Zaterdag 29-08-2020
cruise

SN3579
Brussel Bastia

17:15 - 19:05

  Accommodatie 1   Zaterdag 29.08.2020
Corsica Liberta 8 dagen vertrek Bastia

Rondreis per autocar Corsica Liberta 8 dagen vertrek Bastia

Duur : 7 nachten
Bastia

Wij houden van : 8 dagen/ 7 nachten 4 hotels *** kamer met halfpension Franstalige Corsicaanse gids autocar groot comfort  

  Terugvlucht   Zaterdag 05.09.2020
cruise

SN3580
Bastia Brussel

19:55 - 21:40