Verblijf : Feliceto corsica

Verblijf : Feliceto corsica

Ligging

Dit rustige bergdorpje ligt op 350 meter hoogte en kijkt uit op he meer van Regino. Feliceto leefde vroeger van de productie van olijfolie en nog altijd liggen in de omgeving vele boomgaarden. Op 20 minuten van het dorpje liggen de goudgele stranden van Ile Rousse.

Afstanden

Feliceto-Saint Florent 55 km 1 uur 10
Feliceto-Macinaggio 132 km 2 uur 20
Feliceto-Ile Rousse 22 km 30 minuten
Feliceto-Bastia 97 km 1 uur 40
Feliceto-Calvi 27 km 35 minuten
Feliceto-Corte 71 km 1 uur 10
Feliceto-Porto 93 km 1 uur 45

Luchthaven

Bastia : 1 uur 30

Sportieve activiteiten

Wandeltocht naar de Falconaghja (de schuilplaats van de valk), op 800 meter boven de zee waar het ‘huis van de bandiet’ ligt van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over de Balagne en de zee. Een mooie route voor wandelaars van elk niveau.

Golfbaan van Reginu: gelegen op 8km van Feliceto. Op deze 9-holes baan kunnen golfamateurs op een betoverende locatie tussen de olijfbomen hun parcours afwerken.

Ontdekken

De barokkerk en oliemolen uit de 17e en 18e eeuw. Het kunstmatige meer van de Codole-dam, de traditionele glasblaasinrichting en de oude Balagnedorpen in de nabijheid.

Markt

De markt van Ile Rousse: de eerste en derde vrijdag van elke maand op het marktplein. De markt van Calvi: de eerste en derde donderdag van elke maand.

Hotel : Cas'Anna Lidia
Feliceto De Balagnestreek

  • De hartelijke ontvangst.
  • De ligging midden in het groen.
  • De decoratie van de kamers.

Ligging
Gelegen in het hart van de Balagnestreek, midden in de natuur en met een adembenemend uitzicht. In het typisch Corsicaanse dorpje Feliceto, op...

Cas'Anna Lidia Feliceto